Af en toe bieden we onze sporters een leuk extraatje bieden in de vorm van een ‘Special’. Het kan een cyclus zijn van meer trainingen, een workshop van een uur of een volledig nieuwe special. De specials worden meestal gegeven door een externe specialist. Hieronder staan voorbeelden van de specials die we in het verleden hebben georganiseerd. Ze kunnen terugkomen op het programma.

 • Special ‘First Sunday Workout’
  De First Sunday Workout omvat zes trainingen. Gedurende een halfjaar doe je op elke 1e zondag van de maand een full body workout, waarbij de focus ligt op de verschillende spiergroepen en je core. Geschikt voor mannen en vrouwen die tijdelijk wat meer aandacht willen besteden aan hun probleemgebieden.
 • Special ‘Women’s Training’
  Veel vrouwen blijken dezelfde motivatie te hebben om naar de sportschool gaan: ‘Er moet iets gebeuren aan mijn buik, billen en benen’. Dat is niet zo toevallig, want dit zijn de bekende probleemgebieden bij de vrouw. Daarom organiseerden we de ‘Women’s Training’, onder leiding van een vrouwelijke trainer die gespecialiseerd is in krachttraining. Deze special bestond uit een cyclus van tien trainingen op de zondagochtend.
 • Special ‘Repeat to run’
  Dit betrof een hardlooptraining voor zowel beginnende als gevorderde hardlopers onder leiding van hardloopcoach Rob van Gelder. De focus lag op interval, zodat iedereen zijn eigen tempo kon lopen en de groep telkens weer bij elkaar kwam. Deze special bestond uit een cyclus van tien trainingen op de zaterdagochtend.
 • Special ‘Jumping Fitness’
  Deze special betrof een eenmalige kennismaking van 45 minuten, onder leiding van trainer Petra Mondria. Op een minitrampoline deden de deelnemers speciale oefeningen op muziek. Jumping Fitness is effectiever dan joggen en het ontlast de gewrichten. Gewicht, leeftijd of trainingsniveau zijn niet relevant voor beginners.
 • Special ‘Strong Viking Obstacle Run’
  In het verleden hebben sporters van Repeat als groep deelgenomen aan een Strong Viking Run, bijvoorbeeld de Water Edition in Nijmegen. Het samen afleggen van de hindernisbaan en elkaar helpen als het moeilijk werd, maakte het een leuk evenement voor elke deelnemer.