Specials

In aanvulling op de reguliere trainingen willen we onze sporters af en toe een leuk extraatje bieden. We noemen dat een ‘special’. Hieronder staan voorbeelden van de specials die we in het verleden hebben georganiseerd. Het kan variëren van een workshop van een uur tot een cyclus van tien trainingen. De specials staan meestal onder leiding van een externe specialist.

 • Special ‘Repeat to run’
  Dit betrof een hardlooptraining voor zowel beginnende als gevorderde hardlopers onder leiding van hardloopcoach Rob van Gelder. De focus lag op interval, zodat iedereen zijn eigen tempo kon lopen en de groep telkens weer bij elkaar kwam. Deze special bestond uit een cyclus van tien trainingen op de zaterdagochtend.
 • Special ‘Women’s Training’
  Veel vrouwen blijken dezelfde motivatie te hebben om naar de sportschool gaan: ‘Er moet iets gebeuren aan mijn buik, billen en benen’. Dat is niet zo toevallig, want dit zijn de bekende probleemgebieden bij de vrouw. Daarom organiseren regelmatig de ‘Women’s Training’. Deze special bestaat uit een cyclus van tien trainingen op de zondagochtend.
 • Special ‘Jumping Fitness’
  Deze special betrof een eenmalige kennismaking van 45 minuten, onder leiding van trainer Petra Mondria. Op een minitrampoline deden de deelnemers speciale oefeningen op muziek. Jumping Fitness is effectiever dan joggen en het ontlast de gewrichten. Gewicht, leeftijd of trainingsniveau zijn niet relevant voor beginners.
 • Special ‘Strong Viking Obstacle Run’
  In het verleden hebben sporters van Repeat als groep deelgenomen aan een Strong Viking Run, bijvoorbeeld de Water Edition in Nijmegen. Het samen afleggen van de hindernisbaan en elkaar helpen als het moeilijk werd, maakte het een leuk evenement voor elke deelnemer.